top of page
5.jpg

CARTEN ANKERS TERRASSE 

Vi har flere prosjekterte boliger  som kommer for salg i 2021. Boligene vil være moderne og holde god standard og kvalitet. 

PROSJEKTERTE BOLIGER KOMMER FOR SALG

Kildeveien33_02_15022021.jpg

ALULA 

Her kommer det 2 flotte tomannsboliger i fine omgivelser på Bjerke i Oslo med sentral beliggenhet og gode solforhold. Det er umiddelbar nærhet til det meste og kort vei til naturen, noe som gjør dette til et svært ettertraktet sted.

Østreheimsveien 10 F-G, Bjerke, Oslo

Stangertunet 2.jpg

STANGERTUNET

Her møtes arkitektur med særpreg og godt funksjonelle planløsninger og skaper et spennende utgangspunkt for de nye boligene på Stangertunet. Her blir du del av et flott og opparbeidet felt der både voksne og små beboere vil trives godt. 

Lavskrikevegen 20, 2032 Maura

D1.jpg

GJERPEN

Vi ønsker deg velkommen til Gjerpen Søndre Platå. Her møter spennende, moderne arkitektur en svært god standard. Her har du en fantastisk utsikt, du bor sentralt, samtidig kan du nyte naturens ro rett utenfor døren din. 

Knut Auberts vei, 2035 Drammen

1-2.jpg

RØYSKATTVEGEN 

På Lindeberg i Sørum Kommune kommer det en stor og flott bolig med mulighet for hybel i hoveddelen. Leiligheten i underetasjen vil være på 89,3 kvadrat med hele 3 soverom. Hoveddelen vil være på totalt 183,7 kvadrat med en hybel på 27,5 kvadrat. 

Røyskattvegen 15, Lindeberg

B.jpg

LEIRSKALLHELLINGA

Et fantastisk prosjekt med parkeringskjeller kommer for salg! Boligene har svært god beliggenhet med flott utsikt, gode solforhold og som vil bære preg av høy standard og god utførelse. 

Leirskallhellinga 1, 1164 Oslo

Våre boliger
Abstract Architecture

MED FOKUS PÅ KVALITET OG TIDSRIKTIGE LØSNINGER

Vårt mål er å skape attraktive boliger med gode og arealeffektive planløsninger. Vi samarbeider med noen av de beste aktørene i arkitekt- og byggbransjen for å oppnå svært høy kvalitet. 

Vi brenner for tidsriktige løsninger, og målet er at våre boliger skal bli de beste i markedet - slik at du som kjøper vet at du har gjort et godt valg ved kjøp av bolig hos oss. 

MELD INTERESSE FOR VÅRE BOLIGER

For å melde interesse for Gjerpen, vennligst trykk her. Når prospekt er klart vil du få tilsendt dette på din registrerte email.

Takk for din henvendelse!

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

ApexMediaHvitBakgrunn.png

Apex Media er en totalleverandør innenfor design, markedsføring og merkevarebygging, og brenner for å finne de beste løsningene. 

BOF_hvitbakgrunn.png

Bente Olafsen’s Finans tilbyr boliglån og privat finansiering. De er i posisjon til å gi objektive råd, gi personlig service og oppfølging på alle finansielle områder.

Lentus_bygg_logo_RGB_svart_høy_oppløsnin

Lentus Bygg driver idag med større prosjekter innunder ombygging og nybygg av boliger for privatmarkedet samt mot næringslokaler. 

Alltid 24 Sikkerhet 2.png

En totalleverandør av sikkerhet og alarm, og sikrer ditt hjem med alarmsystemer som er bygget på det siste innen alarm og sikkerhetsteknologi.

bottom of page