top of page
5.jpg

CARSTEN ANKERS TERRASSE

Velkommen til et flott og unikt prosjekt med en attraktiv beliggenhet på Eidsvoll Verk.

 

I historiske omgivelser kun 200 meter fra Eidsvollsbygningen planlegges det nå et moderne leilighetsprosjekt beliggende på en av de beste tomtene i området. Prosjektet har en attraktiv plassering i området like ved idylliske Andelva.

Bilder er kun ment som illustrasjon.

Planlegging

Salgsstart

Byggestart

Innflytting

Q1 2022

Planlegger salgsstart

Q1 2023

BESKRIVELSE

Carsten Ankers Terrasse vil ha en sentral og solrik beliggenhet og bestå av 25 moderne selveierleiligheter, fordelt på fire bygningskropper over tre etasjer.

Leilighetene vil være fra 58 kvm til 137 kvm og få en meget høy standard med blant annet bergvarme, takhøyde på min. 250 cm og 1-stavs parkett. Fasaden har et moderne og spennende uttrykk og det er fokusert på utstrakt bruk av vedlikeholdsfritt materiale.

 

Det blir underliggende garasjeanlegg med mulighet for elbillading. Her kan bilen stå i lukket, oppvarmet garasjeanlegg når man skal ut å reise. Det er kun 15 minutter reise med tog/ buss til Gardermoen og 35 minutter til Oslo S.

Området byr forøvrig på fantastiske muligheter. Et rikt utvalg av turstier på sommeren og oppkjørte løyper på vinterstid er å finne i nærområdet. Du finner idylliske Eidsvoll Parken og Andelva i umiddelbar nærhet. Det er også kort avstand til Hurdalssjøen og Mjøsa.

BELIGGENHET

Fernando-seierhus.jpg
Eie 3.png

Fernando Gomez
 

Daglig leder
Eiendomsmegler

 

fg@eie.no

916 51 778

eie 5.png
Meld interresse Carsten Ankers Terrasse

MELD INTERESSE

Takk for din henvendelse!

bottom of page