top of page

BRUSTADSLETTA

Velkommen til Brustadsletta i vakre omgivelser i Hurdal

 

Vi er stolte av å presentere Brustadsletta! Hurdal Boligutvikling AS, som er et samarbeid mellom Seierhus og Skalahus ved Frank Aasheim, kan endelig vise det kommende prosjektet på Brustadsletta i Hurdal.

Bilder er kun ment som illustrasjon.

BESKRIVELSE

I første etasje finner vi entre og hall sammen med tre soverom og baderom/vaskerom. I andre etasje er det bod, eget lite wc og åpen stue-kjøkken løsning. Det er også en takterrasse i andre etasje over carport med sportsbod.

 

Som navnet Flex tilsier, er vår husmodell Flex, fleksibel - i den forstand at vi kan tilby flere valgmuligheter hva gjelder planløsning. På takterrassen kan det legges til et sidebygg, som for eksempel kan inneholde 2 soverom, ekstra stue, spisestue eller kanskje et foreldresoverom med tilhørende walk-in-closet? Trenger du to bad, kan bod og wc endres til et ekstra bad. Mulighetene er mange - og bare noe av det du som kjøper i dette prosjektet kan få tilvalgsmuligheter på.

I første etasje finner vi åpen stue-kjøkken løsning, gang og teknisk bod. Ønsker du et ekstra dusjbad, har vi selvsagt anledning til å tilby det i tilknytning til boden. I andre etasje finner vi foreldresoverom med walk-in closet, ytterligere to gode soverom og et bad med opplegg til vaskemaskin. Det medfølger en garasjeplass i felles parkeringsgarasje, i tillegg til biloppstillingsplass hvor det også blir en sportsbod.

Felles for alle boligene er:

 • Mulighet for personlig tilpasning, både med planløsning og materialvalg.

 • Ildsted klart til bruk i stuen

 • 1-stavs kvalitets laminat, med flere fargemuligheter

 • Slette vegger og tak, Huntonitt

 • Kjøkkeninnredning fra Studio Sigdal Jessheim, her er du med å bestemmer hvordan utformingen skal være. Tilvalg og endringer er tilgjengelig

 • Ultimalt kledning, beiset. Kledningen er i tillegg sopp og råtebehandlet.

 • Urban Visjon 1 heltre innerdører med dempelister, farge dempet sort

 • Trapp i farge dempet sort

 • Vinduer og listverk i boligen i farge dempet sort

 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning

 • Norske leverandører og kortreiste produkter

 • Organisert som selveier sameie.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger i et familievennlig og meget hyggelig boligområde på Brustadsletta midt i hjertet av Hurdal. I sentrum har du barne- og ungdomsskole med kulturhus og idrettshall i samme bygning. I tillegg bys det på kino, folkebibliotek, lydstudio, allrom og flerbrukshall. I tilknytning til skolen ligger også Hurdal stadion med fotballbaner.

Hele området er et eldorado for både små og store - med utallige turmuligheter, sommer som vinter. På sommeren kan du gå de mange oppmerkede stiene og turene som ligger i nærheten. En populær destinasjon er Mistberget som er rangert som et av de fineste utsiktspunktene i gamle Akershus. Du kan bade i Hurdalssjøen, padle, ro og fiske i et av de mange tjernene, ta deg en sykkeltur eller plukke bær og sopp. Hurdal byr på over 40 sjøer og vann som innbyr til rekreasjon, og vannkvaliteten er svært god med mulig for ørret, abbor og gjedde på kroken.

På vinterstid kan Skihurdal friste med fine, lange skiløyper og et flott, solrikt skianlegg. Anlegget ligger ca. 9,3 km unna og har 11 nedfarter fordelt på 3 heiser. Her er det egne barnebakker, akebakker, skicross og terrengpark, samt en skistue hvor det er muligheter for å kjøpe varm mat. Skisenteret tilbyr også kveldskjøring hvor tre nedfarter og terrengparken er flombelyst.

Hurdalsjøen Hotell & Konferansesenter ligger ca. 5,8 km unna. Her kan du boltre deg i badebassenget, badstuen og utendørs boblebad etter en dag i bakken. Hurdal Hestesenter ligger 9 min unna med bil, og tilbyr rideskole, rideleir, oppstalling og privat undervisning. Det er også skytebane i Hurdal hvor Hurdal Skytterlag blant annet tilbyr uformelle kurs for jegere.

Dagligvarehandelen kan gjøres rett i nærheten, på blant annet Coop Prix og Spar Hurdal. Prix-butikken har post i butikk, mens Spar-butikken har lange tradisjoner og en innbydende ferskvaredisk. Her bør det være noe for enhver smak. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Eidsvoll flere butikker. Amfi Eidsvoll ligger på Råholt med over 50 butikker butikker, og det er ca. 35 min med bil til Jessheim Storsenter som har over 150 butikker.

Området har offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste bussholdeplass er Hurdal torg øst som ligger ca 300 meter unna. Nærmeste jernbanestasjon er Eidsvoll stasjon som ligger ca. 30 min unna med bil/buss og har avgang mot Oslo to ganger i timen. Med bil tar det ca. 17 min til Minnesund, 25 min til Råholt, 35 min til Oslo lufthavn Gardermoen og ca. 70 min til Oslo S.

I Hurdal sentrum ligger Hurdal barne- og ungdomsskole, med kulturhus og idrettshall i samme bygning. Det er bussavganger til videregående skoler i Eidsvoll og Nannestad. Kommunen har både private og kommunale barnehager, med bl.a. Læringsverkstedet naturbarnehage og Hoppensprett barnehage.

Video
Fernando-seierhus.jpg
Eie 3.png

Fernando Gomez
 

Daglig leder
Eiendomsmegler

 

fg@eie.no

916 51 778

eie 5.png
Meld interresse Carsten Ankers Terrasse

MELD INTERESSE

Takk for din henvendelse!

bottom of page