top of page

STANGERTUNET

Ute for salg!

Velkommen til Stangertunet!

 

På Maura i Nannestad møtes arkitektur med særpreg og godt funksjonelle planløsninger og skaper et spennende utgangspunkt for å trives i landlige men samtidig sentrale omgivelser. På Stangertunet vil du bli en del av et flott opparbeidet felt der både voksne og små beboere vil trives godt. Her skal det totalt bygges 12 selveierleiligheter, fordelt på to seksmannsboliger. 

Navnet «Stangertunet» er hentet fra Stanger Gård, som ligger et steinkast unna. Vi er stolte av å utvikle attraktive eiendommer på en optimal måte, samtidig som vi er opptatt av å bygge moderne og funksjonable boliger med gode planløsninger. Vi har derfor høy fokus på arkitektur og prosjektenes estetiske kvaliteter.

Bilder er kun ment som illustrasjon.

BESKRIVELSE

2-roms selveierleiligheter, BRA pr. enhet: 42,0 m² 

Finn kode: 281392832

Maura, Nannestad 12 flotte leiligheter med carport midt i hjertet av Maura | FINN.no

 

Leilighetene har åpen stue og kjøkkenløsning med store vindusflater som gir mye lys og en god romfølelse. Stuen har god plass til både sofa og spisebord. Leilighetene har ett soverom med plass til garderobe og dobbeltseng. Badet er romslig med eget opplegg for vaskemaskin. Det blir også terrasse med plass til utemøbler.

Fasiliteter: 
Balkong/terrasse, garasje/p-plass, lademulighet, turterreng og sentral beliggenhet. Hver leilighet vil få utvendig sportsbod på 2,5 kvm. ​

BELIGGENHET

Stangertunet ligger plassert i Maura i Nannestad kommune, og selv om boligene ligger åpent og landlig til, er det kort
vei til sentrumsliv og urbane impulser. Jessheim ligger kun en liten kjøretur unna, der et hyggelig sentrum byr på et
bredt mangfold butikker, spisesteder, kaféer og kulturtilbud. Fra hjemmet ditt på Stangertunet har du også kort vei til
Oslo Lufthavn.

Maura er tilrettelagt for små og store. Leilighetene på Stangertunet vil kunne passe en bred målgruppe, og både, førstegangsetablerere og eldre som ønsker seg ut fra eneboligen vil trives godt her midt i mellom land og by. For de minste beboerne er det kort vei til både skole og barnehage og området har mange nærliggende aktivitetstilbud gjennom hele året. For de friluftsglade kan Maura by på fine turområder i skog og mark.

Shopping og servering i Jessheim
Jessheim ligger i Ullensaker kommune, og byr på et hyggelig sentrum med et bredt utvalg butikker, hyggelige spisesteder, kulturhus og kino. Jessheim Storsenter er Øvre Romerikes største kjøpesenter med over 150 butikker og serveringssteder. Dermed har du alt du trenger og ønsker deg 20 minutter unna inngangsdøren din på Stangertunet. 

I sentrum av Jessheim finner du hyggelige spisesteder og kafeer.

 

For de eventyrlystne
Fart og spenning kan du få masse av på Jessheim dersom du besøker Modern Activity Center. Med blant annet vindtunnel og interaktiv klatrevegg er dette stedet å være for alle som tar en morsom utfordring på strak arm – et flott og spennende sted å besøke for hele familien. 

 

Oslo Lufthavn
På Maura har du kort vei til resten av verden. 

 

Stort løypenett
Nannestad har lange skitradi-sjoner! Bjerke IL har ett flott skiskytteranlegg i Maura i Nannestad kommune. Små og store innsjøer Hurdalsjøen og mange andre sjøer og elver i regionen byr på muligheter for fisking, bading og padling. 

Skole/barnehage

Det er kort vei fra eiendommen til barnehager, barneskole, idrettshall og fotballstadion. Det går buss til Nannestad ungdomsskole og Nannestad videregående skole, som ligger ca 4 km unna, det er er gangavstand til nærmeste busstopp.

Offentlig kommunikasjon 

Gangavstand til bussholdeplass.

Fritidstilbud

Maura har gode trenings- og turmuligheter i umiddelbar nærhet med et fantastisk turterreng i skog og mark. På Maura ligger Nannestad skisenter og Åslia med familievennlige bakker, samt snowboard- og skiskole. Bjerke IL, områdets idrettslag, har stor satsning innen skisport og fotball. Nordåsen skistadion er et flott skiskytteranlegg, og lysløypenettet svinger seg idyllisk innover i naturen.

Det er ellers kort vei til Råholt med Amfi Eidsvoll og populært badeland, samt Jessheim med ulike bymessige fasiliteter og storsenter. Sommerstid finnes det flere idylliske badeplasser i Hurdalsjøen og ved Gåfossen i Steinelva. Hurdalsjøen byr dessuten på et yrende båtliv og gode fiskemuligheter. Her får man aktivisert seg utendørs på mange ulike arenaer.

Her på Stangertunet har du alle hverdagens nødvendigheter innen rekkevidde. En god kaffekopp, kulturopplevelser, en lett tilgjengelig butikk, arbeidsplasser, og trygge skoleveier er aldri langt unna.

Tomt

Fellestomt, 2972 m2. Tomten er fellesareal i eierseksjonssameiet, og kan som utgangspunkt benyttes av alle seksjonseiere. Sameiet må selv bestemme om seksjonseier skal ha eksklusiv bruksrett til tomt/hage foran egen uteplass. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon vedrørende dette.

Video
PerMegler4.jpg
Eie 3.png

Per Anders Lindstad
 

Eiendomsmegler

pal@eie.no
+47 977 69 567

eie 5.png
bottom of page